Logo iei

Classes individualitzades d’idiomes

 

Aprèn idiomes sense dependre de cap horari ni grup. Avança al teu ritme!

 

Pots triar entre les següents modalitats de cursos:

 

Classes particulars.

Dissenyades per un equip de professors experimentats, les classes s’ajusten a la teva disponibilitat. Tu esculls el temps, lloc i freqüència! El contingut de la classe i el mètode són personalitzats i s’adapten al teu gust i necessitats. T’ajudem a preparar un Examen Oficial, una entrevista i a reforçar el teu nivell acadèmic. El nostre equip de professors nadius i qualificats es convertiran en el teu millor recolzament lingüístic.
Preu: 24 €/h

Cursos on-line.

T’oferim una metodologia a distància excel·lent, tant en preu com en qualitat formativa. Una plataforma digital, dirigida per un dels nostres professors, t’oferirà una gran varietat de recursos didàctics que et facilitaran l’aprenentatge de la llengua. La comunicació amb el teu tutor serà continua i disposaràs de la possibilitat de reunir-te presencialment amb ell dues vegades al mes.
Preu: 120 € mensuals

Cursos semi-presencials.

Aquesta modalitat combina els avantatges de les classes particulars amb la gran diversitat de recursos dels nostres cursos online. Assegura’t quatre hores de classes particulars amb el teu professor, més tot el que t’ofereix la nostra plataforma digital on-line. Tu decideixes quan i a on estudies.
Preu: 170 € mensuals

campus25<idiomes
Carrer Daoíz i Velarde, 2-6, local. - 08028 Barcelona -Telf 93 490 22 26 info@campus25idiomes.cat          | Avís Legal | Diseny web DNLI |